LRL. Bronza – „Granitui“

Lietuvos vyrų rankinio lygos medaliais bus apdovanotos tos pačios komandos, kaip pernai. Bronzos medalius antrus metus iš eilės iškovojo Kauno „Granito“ rankininkai. Jie ketvirtadienį namie trečiosiose mažojo finalo rungtynėse nugalėjo „Vilnių“ 27:24 (12:12) ir laimėjo seriją iki dviejų pergalių 2:1.

Lietuvos rankinio sezone teliko vienerios arba dvejos rungtynės. Jas žais dėl vyrų pirmenybių aukso kovojantys Vilniaus „Šviesos“ ir Klaipėdos „Dragūno“ rankininkai. Serijoje iki trijų pergalių 2:1 pirmauja „Šviesa“, o ketvirtosios rungtynės vyks šeštadienį Klaipėdoje.

.

Mačo dėl trečiosios vietos trečiosios rungtynės (serija iki 2 pergalių)

Kauno „Granitas“ – „Vilnius“ 27:24 (12:12). Serija 2:1.

„Granitas“: Jurkevičius 8, Štarolis 6, Giedraitis 4, Janušonis 4, Lazauskas 3, Piragis 2.

„Vilnius“: Drevinskas 8, Lapinskas 6, Urbonas 4, Palevičius 3, Raudonius 1, Lesčinskas 1, Žala 1.

Kauniečiai vangiai pradėjo rungtynes ir atsiliko 0:2, 2:6. Po kelių minučių atkutęs „Granitas“ pradėjo vytis ir kėlinio viduryje sumažino skirtumą 6:7, bet rezultatą pirmą kartą persvėrė tik prieš pat pertrauką, kai įmetė keturis įvarčius paeiliui ir išsiveržė į priekį 12:11. Pusę antrojo kėlinio aikštėje vyko lygi kova ir 47-ąją min. rezultatas buvo 19:19. Tačiau pabaigoje iniciatyva priklausė Kauno komandai, kuri vienu metu pirmavo penkiais įvarčiais 27:22.

.

Parašykite komentarą